Ambachtelijk IJs & Desserts

Wij gaan samenwerken met Ice-Art ambachtelijk ijs!

Het lekkerste ijs van, ongetwijfeld, heel Nederland wordt gemaakt door Ice-Art ambachtelijk ijs uit Breskens. Wie weet heb je al eens een ijsje van Ice-Art geproefd? We hebben een leuk nieuwtje met jullie te delen. Vanaf nu werken we samen met Ice-Art ambachtelijk ijs. Het heerlijke ambachtelijke ijs komt in veel verschillende smaken en wordt gemaakt door Rob en zijn team. Vanaf nu gaan wij het ijs verkopen op Walcheren, Beveland, Schouwen-Duiveland, maar ook in Brabant en België.

Kroketten en ijs

Voor wie nu denk ‘kroketten en ijs, gaat dat samen?’ We kunnen niet anders dan volmondig JA zeggen. Zowel wij als Ice-Art maken producten op ambachtelijke wijze bereid en van hoge kwaliteit, die ook nog eens heel lekker zijn. Daarnaast zijn onze bedrijven gelijk gestart, halverwege 2010. We hebben eigenlijk altijd heel goed contact gehad. Elkaar helpen waar het kan en samen sterker worden. We hebben een goede klik, kennen elkaar en weten wat we aan elkaar hebben. Wat ons betreft is dit een hele goede basis voor een mooie samenwerking. Nu gaan we dus ook nog samen groeien en elkaar commercieel versterken. Daar hebben we super veel zin in!

En ja, hoe komt zo’n samenwerking dan tot stand? We leggen het uit. We merkten dat er vanuit de horeca een blijvende behoefte is naar ambachtelijke producten. We willen graag onze klanten een totaal assortiment bieden en ontzorgen. Nu wij en Rob onze krachten bundelen, kunnen we dat nog beter doen.

Natuurlijk zijn we ook gewoon dol op Rob’s ijs. Hij maakt de ijstaarten voor onze verjaardagen. En de bruids-ijstaart op onze - Dennis & Ellen’s - bruiloft? Jawel ook van Rob’s hand. Dat schept toch een band hè? Daarom is het voor ons een meer dan logisch gevolg om samen te werken. Stiekem is het ook een beetje eigen belang natuurlijk. Gezien onze liefde voor ijs. Nu hebben we altijd een lekker ijsje voor handen ;-).

Ambachtelijk ijs

Het is Robs expertise om ambachtelijk ijs te maken. Ieder moet doen waar hij goed in is, vinden wij. Daarom produceren Rob en zijn team het ijs. Daar verandert niets aan. Wij verzorgen de verkoop op Walcheren, Beveland, Schouwen-Duiveland, maar ook in Brabant en België. Rob blijft Zeeuws-Vlaanderen doen. De prijzen van Rob en De Ambachterie zijn gelijk aan elkaar. Dus erg transparant!

Ben je ondernemer in de foodbranche en vind je dit interessant? Neem gerust contact met ons op. We geven je graag meer informatie en vertellen je over de voorwaarden.

Ice-Art ambachtelijk ijs

Het lekkerste ijs, van ongetwijfeld heel Nederland, wordt gemaakt door Ice-Art ambachtelijk ijs uit Breskens. En omdat de filosofie van dit bedrijf precies past bij waar wij voor staan, starten we een mooie samenwerking. We merkten dat er vanuit de horeca een blijvende behoefte is naar ambachtelijke producten. We willen graag onze klanten een totaal assortiment bieden en ontzorgen. Nu wij en Rob onze krachten bundelen, kunnen we dat nog beter doen.

 

Het is Rob’s expertise om ijs te maken. Ieder moet doen waar hij goed in is, vinden wij. Daarom produceren Rob en zijn team het ijs. Daar verandert niets aan. Wij verzorgen de verkoop op Walcheren, Beveland, Schouwen-Duiveland, maar ook in Brabant en België. Rob blijft Zeeuws-Vlaanderen doen. De prijzen van Rob en De Ambachterie zijn gelijk aan elkaar. Dus erg transparant, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

 

In het assortiment van Ice-Art vind je verschillende smaken ambachtelijk bereid room- en sorbetijs. Daarnaast bieden we ook custom made ijs aan. Eigenlijk net als met onze kroketten. Dat betekent dus ijs naar jouw smaak, gemaakt door Rob en zijn team.

 

Ben je ondernemer in de foodbranche en vind je dit interessant? Neem gerust contact met ons op. We geven je graag meer informatie en vertellen je over de voorwaarden.