Nieuws

 

Wij houden jullie graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Aangepaste openingstijden feestdagen 2019

 

 

Week 52, maandag 23 t/m vrijdag 27 december zijn wij gesloten.

 

Deze dagen wordt er niet bezorgd, graag rekening houden met bestellingen.

Horeca Expo 2019 Gent

De Horeca Expo 2019 in Gent zit er weer op! Wat hebben we op onze stand 5 mooie beursdagen beleefd.
We mochten weer heel wat enthousiaste horeca-ondernemers ontvangen en we kregen heel veel positieve reacties op onze nieuwe tapaskroketjes Krok-Art, heel fijn!

We vonden het ook erg leuk om 's avonds het mooie Gent te gaan verkennen. We genoten erg van al het moois en lekkers dat deze stad te bieden heeft. 

Bedankt aan iedereen die langskwam op stand 4108!

Groet,
De Kroketteurs

Nieuw in ons assortiment: Krok-Art Tapaskroketjes

Nieuw in ons assortiment sinds november 2019: Krok-Art Tapaskroketjes. 

Krok-Art staat voor artisanaal, krokant, creatief en nét een tikkeltje anders dan het standaard assortiment van De Ambachterie. Uiteraard wel met dezelfde kwaliteitsstandaard.

Onze chefs deden inspiratie op in verschillende keukens en ontwikkelden 4 heerlijke gerechten, vervat in een tapaskroketje. Ideaal voor het aperitief! Gamba & Thai Green Curry, Beer & Chicken, Kaas & Tierenteyn mosterd en Mexicaanse taco zijn de vier smaken die ons assortiment vervoegen. 

Rino Pieters maakte 4 originele cartoons bij de kroketten, die op de verpakking prijken. 

Ontdek alles over de Krok-Art tapaskroketten hier. 

Een Belgisch broodje kroket

Onlangs leerden wij Caroline van de Belgische food- en reisblog Avocado van de Duivel kennen. We gaven haar een proefpakketje van onze kroketten mee en ze maakte deze smakelijke en originele creatie: Een Belgisch broodje kroket! Met - uiteraard - een vleeskroket van De Ambachterie, witloofsalade en picklesmayonaise, op een tijgerpistolet. Heerlijk! 

Het verhaal en het recept achter deze creatie vind je hier.

Automatische incasso

Makkelijk betalen – Automatische incasso
Vanaf heden kunnen wij automatische incasso aanbieden. Dit is de makkelijkste manier om de rekening(en) te betalen, bovendien ontvang je 1% korting op het factuurbedrag. Na elke bestelling wordt het factuurbedrag automatisch van je rekening afgeschreven.  Mocht je hier gebruik van willen maken, dan vragen wij om een doorlopende machtiging in te vullen. LET OP: Er kan alleen geïncasseerd worden van de rekening als ook je eigen bank hiervoor toestemming geeft. Zie voor meer informatie de website van de bank. Vragen hierover? Neem contact op met Ellen, zij weet er alles van!

Merchandising

Speciaal voor onze fans en liefhebbers van kroketten & bitterballen hebben wij nu ook echte merchandising van De Ambachterie. We verklappen nu al dat het echte collectors items worden. De plank met serveerschaal is perfect om de bitterballen te serveren in je zaak.

 

De jonge ontwerper Meneer Caboor ontwierp voor ons een plank in de vorm van - hoe kan het ook anders - een kroket. Dethon, de sociale werkplaats in Zeeuws-Vlaanderen maakt de planken. De schaal die erbij zit vul je met onze heerlijke bitterballen om zo op tafel te zetten, bij gasten die een portie bestellen. Op de plank leg je eventueel nog wat andere lekkere hapjes, een schaaltje met mosterd of een ander sausje wat past bij de bitterballen.

 

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

 

Samenwerking Duroc D'Olives

Nieuw! Samenwerkingsverband met Duroc D'Olives.

Bijna de helft van elke kroket bestaat uit vlees van sappige varkenswangetjes.

Zie assortiment voor meer informatie.

Kroketten op locatie/events

Komend najaar zijn wij met onze ambachtelijke kroketten & bitterballen aanwezig tijdens de vogende events om te proeven en te beleven:

 

5, 6 en 7 november 2019 Contacta, locatie: Zeelandhallen Goes

17 t/m 21 november 2019 Horeca Expo, locatie: Flanders Expo te Gent

 

We houden je hier op de hoogte en viaFacebook & Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

FoodFest 2019

Wij waren aanwezig tijds FoodFest te Cadzand-Bad.

FoodFest is een event gericht op eten, drinken, muziek & gezelligheid!

Dit in een ongedwongen sfeer op een prachtige locatie.

Wij kunnen terugkijken op mooie en gezellig dagen!

Team de Ambachterie.