Serveersuggesties
Bereidingswijze
Onze voorkeur gaat uit naar het bevroren bakken van onze ambachtelijke kroketten en bitterballen.
Bak de producten altijd in een voorverwarmde frituur op 180 graden.
Bakadvies bevroren:
- Krok-ART Tapaskroketjes 30 gram 5 minuten
- Kroketten 50 á 55 gram 6 minuten
- Kroketten 65 gram 7 minuten
- Kroketten 65 á 70 gram 7,5 minuten
- Kroketten 75 á 80 gram 8 minuten
- Bitterballen á 25 gram 4 minuten
- Bitterballen á 30 gram 6 minuten
- Bitterballen á 35 gram 7 minuten
Bakadvies ontdooid:
- Frituur voorverwarmen op 180 graden.
- Kroketten 65 á 70 gram 3,5 minuten
- Kroketten 75 á 80 gram 4 minuten
- Bitterballen á 25 gram 3 minuten
- Bitterballen á 30 gram 3 minuten
- Bitterballen á 35 gram 4 minuten
Tips van de Chef:
- Gebruik een kookwekker of timer.
- Zodra de ambachtelijke kroketten in het vet liggen niet tussentijds naar boven halen.
- Ontdooide ambachtelijke kroketten zijn slechts enkele dagen houdbaar in de koeling.
- De kroketten zijn ambachtelijk gemaakt, dus behandel ze met liefde.
- Niet teveel kroketten ineens bakken. De temperatuur van het vet zal bij een te vol mandje teveel dalen.