Serveersuggesties

Bereidingswijze

Onze voorkeur gaat uit naar het bevroren bakken van onze ambachtelijke kroketten en bitterballen.
Bak de producten altijd in een voorverwarmde frituur op 180 graden.

Bakadvies bevroren:

  • Kroketten 65 á 70 gram 7,5 minuten
  • Kroketten 75 á 80 gram 8 minuten
  • Bitterballen á 25 gram 4 minuten
  • Bitterballen á 30 gram 6 minuten
  • Bitterballen á 35 gram 7 minuten

Bakadvies ontdooid:

  • Frituur voorverwarmen op 180 graden.
  • Kroketten 65 á 70 gram 3,5 minuten
  • Kroketten 75 á 80 gram 4 minuten
  • Bitterballen á 25 gram 3 minuten
  • Bitterballen á 30 gram 3 minuten
  • Bitterballen á 35 gram 4 minuten

Tips van de Chef:

  • Gebruik een kookwekker of timer.
  • Zodra de ambachtelijke kroketten in het vet liggen niet tussentijds naar boven halen.
  • Ontdooide ambachtelijke kroketten zijn slechts enkele dagen houdbaar in de koeling.
  • De kroketten zijn ambachtelijk gemaakt, dus behandel ze met liefde.
  • Niet teveel kroketten ineens bakken. De temperatuur van het vet zal bij een te vol mandje teveel dalen.