Serveersuggesties

Bereidingswijze

Onze voorkeur gaat uit naar het bevroren bakken van onze ambachtelijke kroketten en bitterballen.
Bak de producten altijd in een voorverwarmde frituur op 180 graden.

Bakadvies bevroren:

  • Krok-ART Tapaskroketjes 30 gram 5 minuten
  • Kroketten 50 á 55 gram 6 minuten
  • Kroketten 65 gram 7 minuten
  • Kroketten 65 á 70 gram 7,5 minuten
  • Kroketten 75 á 80 gram 8 minuten
  • Bitterballen á 25 gram 4 minuten
  • Bitterballen á 30 gram 6 minuten
  • Bitterballen á 35 gram 7 minuten

Bakadvies ontdooid:

  • Frituur voorverwarmen op 180 graden.
  • Kroketten 65 á 70 gram 3,5 minuten
  • Kroketten 75 á 80 gram 4 minuten
  • Bitterballen á 25 gram 3 minuten
  • Bitterballen á 30 gram 3 minuten
  • Bitterballen á 35 gram 4 minuten

Tips van de Chef:

  • Gebruik een kookwekker of timer.
  • Zodra de ambachtelijke kroketten in het vet liggen niet tussentijds naar boven halen.
  • Ontdooide ambachtelijke kroketten zijn slechts enkele dagen houdbaar in de koeling.
  • De kroketten zijn ambachtelijk gemaakt, dus behandel ze met liefde.
  • Niet teveel kroketten ineens bakken. De temperatuur van het vet zal bij een te vol mandje teveel dalen.
logo de ambachterie
een kreeft met een kroket op zijn rug
Ik ben een profes­sional
De Ambachterie is hèt adres voor professionals uit de foodbranche. De Ambachterie biedt een ruim assortiment aan verschillende ambachtelijke kroketten / bitterballen. Door de unieke smaken, is er voor ieder wat wils!
een kreeft met een kroket op zijn schaar
Ik ben een thuis­bakker
Wil jij onze ambachtelijke kroketten thuis frituren? Dat kan! Bestel onze kroketten en bitterballen via de webshop, dan leveren wij ze diepgevroren bij je thuis.