Kaaskroketten

Het verschil maken met verse, kwaliteitsvolle producten, daar staan we voor. Alle kazen die we gebruiken voor onze kaaskroketten en kaasballetjes zijn vers.

We kopen onze kazen rechtstreeks in bij de producent en selecteren deze op leeftijd. We raspen de kaas zelf, in eigen keuken. We gaan op zoek naar mooie smaakcombinaties, zoals Comté, belegen Hollandse kaas en Emmentaler in onze klassieke kaaskroket of een echte Belgische kaaskroket met de volle smaak van Oud Brugge kaas.                       

De Cheddar balletjes zijn 100% vegetarisch.                                     

Alle vega opties vind je hier.

Kaaskroket

Onze kaaskroketten zijn verrukkelijk. Zij danken hun heerlijke smaak aan drie soorten mooie gerijpte kazen, die versgeraspt door de ragout gaan. We bereiden onze kaaskroketten met Comté, belegen Hollandse kaas en Emmentaler, voor wat extra pit.

De kaaskroketten zijn verkrijgbaar in de volgende gewichten:
65 à 70 gram
75 à 80 gram

Kaaskroket budget

Voor een iets kleiner budget ontwikkelden we een kaaskroket bereid met twee soorten gerijpte kazen, belegen Hollanse kaas en voor de extra pit Emmentaler, deze gaan versgeraspt door de ragout.

De kaaskroketten zijn verkrijgbaar in het volgende gewicht:
65 gram

Alle kazen die we gebruiken voor onze kroketten en bitterballen zijn vers en we raspen de kaas zelf in eigen keuken.

Vlaamse Kaaskroket

Bereid met 25% Oud Brugge kaas. Versgeraspt in eigen keuken. Dit alles op basis van een verse groentebouillon en volle melk geven, een mooi smakenpallet. Gepaneerd met fijn paneermeel.

De kaaskroketten zijn verkrijgbaar in de volgende gewichten:

65 à 70 gram
75 à 80 gram

Alle kazen die we gebruiken voor onze kroketten en kaasballetjes zijn vers. We raspen de kaas zelf in eigen keuken.

Cheddar Balletje

Naast de gewone kaaskroket vind je in ons assortiment ook een vegetarisch cheddar balletje. Deze bitterbal is gevuld met een heerlijke huisgemaakte ragout waar versgeraspte cheddar doorgaat. We gebruiken de echte Engelse cheddar uit Wales, die krachtig van smaak is.

Gewicht:
25 gram

 

Schellach kaaskroket (Zeker Zeeuws)

Een kroket met boerderijzuivel van Kaasboerderij Schellach uit Middelburg. Zowel de kaas, melk, als de boter van de boerderij, gebruiken we als  hoofdingrediënten voor een échte Zeeuwse kaaskroket.
Deze kaaskroket is vol en puur van smaak met als basis een groentebouillon. De kroket is gepaneerd met panko, voor een extra knapperige korst.

De Schellach kaaskroket heeft de erkenning Zeker Zeeuws.

De kaaskroket is verkrijgbaar in:

65 à 70 gram

250_zeker_zeeuws_samen.jpg