Kaaskroketten

Het verschil maken met verse, kwaliteitsvolle producten, daar staan we voor. Alle kazen die we gebruiken voor onze kaaskroketten en kaasballetjes zijn vers.

We kopen onze kazen rechtstreeks in bij de producent en selecteren deze op leeftijd. We raspen de kaas zelf, in eigen keuken. We gaan op zoek naar mooie smaakcombinaties, zoals Comté, belegen Hollandse kaas en Emmentaler in onze klassieke kaaskroket of een echte Belgische kaaskroket met de volle smaak van Oud Brugge kaas.                       

De Cheddar balletje, zijn 100% vegetarisch.                                     

Alle vega opties vind je hier.

Kaaskroket

Onze kaaskroketten zijn verrukkelijk. Zij danken hun heerlijke smaak aan drie soorten mooie gerijpte kazen, die versgeraspt door de ragout gaan. We bereiden onze kaaskroketten met Comté, belegen Hollandse kaas en Emmentaler, voor wat extra pit.

25% kaas

De kaaskroketten zijn verkrijgbaar in de volgende gewichten:
65 à 70 gram
75 à 80 gram

Kaaskroket budget

Voor een iets kleiner budget ontwikkelden we een kaaskroket bereid met twee soorten gerijpte kazen, die vers geraspt door de ragout gaan.

De kaaskroketten zijn verkrijgbaar in de volgende gewichten:
50 gram
65 gram

Alle kazen die we gebruiken voor onze kroketten en bitterballen zijn vers en we raspen de kaas zelf, in eigen keuken.

Vlaamse kaaskroket

Bereid met 25% Oud Brugge. Vers geraspt in eigen keuken. Dit alles op basis van een verse groentebouillon en volle melk geven een mooi smakenpallet. Gepaneerd met fijn paneermeel.

De kaaskroketten zijn verkrijgbaar in de volgende gewichten:

65 à 70 gram
75 à 80 gram

Alle kazen die we gebruiken voor onze kroketten en kaasballetjes zijn vers en van topkwaliteit. We raspen de kaas zelf, in eigen keuken.

Cheddar balletje

Naast de gewone kaaskroket vind je in ons assortiment ook een vegetarisch cheddar balletje. Deze bitterbal is gevuld met een heerlijke huisgemaakte ragout waar vers geraspte cheddar doorgaat. We gebruiken de echte Engelse cheddar, die krachtig van smaak is.

Gewicht:
25 gram