Krok-Art: De nieuwe Tapas Kroketten

400_logo_krokart_deambachterie.jpg


Krok-Art de nieuwe lijn van De Ambachterie. Krok-Art staat voor artisanaal, krokant, creatief en nét een tikkeltje anders dan het standaard assortiment van De Ambachterie. Uiteraard wel met dezelfde kwaliteitsstandaard.

Onze chefs hebben veel ervaring opgedaan in de keukens van diverse restaurants in de streek, daar begon ook de liefde voor kroketten, bitterballen en apero balletjes.
Ze zijn dol op het ontwikkelen van nieuwe smaken en recepturen. De kroketten en bitterballen hebben een hoogstaande smaak en zijn een goede weerspiegeling van de ruime ervaringen van onze chefs. Wat voorop staat is het maken van kleine gerechtjes in een krokant jasje.

Onder Krok-Art by De Ambachterie introduceren wij als eerste een tapaslijn die uniek is in zijn soort waarin de creativiteit van onze chefs nog meer aan bod komt. Uiteraard met de zelfde kwaliteitsstandaard als de ambachtelijke producten van De Ambachterie.

Wij hebben 4 tapaskroketjes ontwikkeld, échte mini kroketjes van 30 gram per stuk. 

Gamba & Thai Green Curry

Thais stoofpotje met gamba`s en groene curry. De ragout is bereid met een bouillon van de gamba`s en aangevuld met gember, knoflook, rode peper,
groene curry, kokosmelk en met de toevoeging van koriander afgemaakt. Kin ahaan arroy kab! (eet smakelijk!)

Gewicht:
30 gram

Beer & Chicken

Kroketje met als inspiratie ‘Beer- can- chicken’, maar dan in een krokant jasje. Een klassieker van kip en Brugse Zot! De ragout is gemaakt op basis van kippenbouillon met zacht gegaard kippenvlees. Het kippenvlees hebben we gestoofd in Brugse Zot bier. Doe eens gek!

Gewicht:
30 gram

Kaas & Tierenteyn mosterd

Nederland versus België! Noord-Hollandse belegen kaas met de lekkerste mosterd van België, de Gentse mosterd Tierenteyn. Het is een strave mostoard!

Gewicht:
30 gram

Mexicaanse Taco (Vega)

Arriba Arriba! Olé! Hij is er, een vegetarisch Mexicaans kroketje met pit. Geïnspireerd op de originele taco. Licht pittige ragout, die rijkelijk gevuld is met verse groentes en bonen. Wie durft? 

Gewicht:
30 gram