Over de Ambachterie

Wij zijn een Zeeuws bedrijf, dat gespecialiseerd is in het maken van allerhande ambachtelijke kroketten en bitterballen. We vinden het belangrijk dat we een product zo puur mogelijk maken. Daarom verzorgen we zowel de ontwikkeling, de productie als de distributie zelf. Daarmee zorgen we ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Met respect voor het product, bereiden we onze snacks op ambachtelijke wijze. Alles wat we doen komt terug op onze drie peilers; Puur, Passie en Ambacht.

Kernwaarden

100_de_ambachterie_sjabloom_kroket_oranje.png   Puur

De beste ingrediƫnten, een uniek receptuur, dat zorgt voor de heerlijke en vooral smaakvolle vulling van onze kroketten.

100_de_ambachterie_sjabloom_kroket_oranje.png   Passie    

Continue nieuwe smaken en bijzondere combinaties maken, onze klanten verrassen, dat vinden wij belangrijk.

100_de_ambachterie_sjabloom_kroket_oranje.png   Ambacht

Met respect voor het product, bereiden we onze kroketten en bitterballen op ambachtelijke wijze. We zijn uniek, creatief en vooral verrassend.

Over Dennis en Ellen

Van je hobby je beroep maken, Dennis deed het. Het begon allemaal in zijn eigen keuken, thuis bij Ellen. Naast zijn baan als kok maakte hij handgemaakte kroketten en bitterballen. Hij wilde graag ondernemers in de streek laten proeven dat puur, passie en ambacht mooi te combineren zijn in een echt smaakvolle kroket. Dit ook door het gebruik van pure producten, zonder al te veel toevoegingen.

Ook Ellen heeft deze passie van Dennis overgenomen. Ze ondersteunt en staat naast Dennis om de Ambachterie op de kaart de zetten. De Zeeuwse roots van het stel staan hoog in het vaandel. Ze vinden het belangrijk om daar waar mogelijk, het lokale te versterken. 

Je dromen durven volgen, uitdagingen aangaan en er iets moois van maken! Dat is waar Dennis en Ellen de passie uithalen. De chemie tussen beide vormt een perfecte combinatie op de werkvloer.

Hun geluksmomenten halen ze uit de kinderen, die graag de kroketten en bitterballen testen en verslinden. Zij zullen waar dan ook, de kroketten en bitterballen van papa en mama herkennen! De lekkerste kroketten van Zeeland dus.

In de toekomst willen ze hier de lekkerste kroketten van Nederland van maken! 

Lees hier verder de geschiedenis van de Ambachterie
logo de ambachterie
een kreeft met een kroket op zijn rug
Ik ben een profes­sional
De Ambachterie is hèt adres voor professionals uit de foodbranche. De Ambachterie biedt een ruim assortiment aan verschillende ambachtelijke kroketten / bitterballen. Door de unieke smaken, is er voor ieder wat wils!
een kreeft met een kroket op zijn schaar
Ik ben een thuis­bakker
Wil jij onze ambachtelijke kroketten thuis frituren? Dat kan! Ga langs bij een van onze verkooppunten bij jouw in de buurt!