Vegetarische Kroketten

Ook voor vegetariërs hebben we een mooi assortiment aan kroketten en bitterballen. Aan de basis van deze kroketten ligt een smaakvolle groentebouillon. Onze groentekroket geven we body met rode linzen. Ontdek heerlijke vega bereidingen zoals de bospaddenstoelenkroket en de aspergekroket of ga mee naar exotische oorden met de Thaise Tom Kha bitterbal. Hier wordt elke vegetariër en zelfs carnivoor blij van!

Aspergekroket

In ons assortiment hebben we ook een vegetarische aspergekroket. Voor iedereen die in het seizoen zoveel mogelijk witte asperges wil eten, is deze aspergekroket. De vegetarische kroket is bereid met verse witte asperges uit België, bieslook en groene asperges.

Beschikbaar van maart t/m juni

Gewicht:
50 à 55 gram

Asperge Balletje 

Gewicht:
25 gram

 

Bospaddenstoelen Kroket

Alle mooie en aardse smaken die je aan de herfst doen denken, verwerken we in deze bospaddenstoelenkroket. We trekken een thee van eekhoorntjesbrood. Dit is de basis van de romige ragout gevuld met shii-takes, girolles en portobello’s. We voegen ook nog verse salie en rozemarijn toe.

Gewicht:
50 à 55 gram

Bospaddenstoelenbitterbal

Gewicht:
25 gram

 

 

 

Tom Kha Bitterbal

Waan je in Oosterse sferen met deze vegetarische suggestie. Het is een bitterbal gemaakt op basis van een Oosters recept. Van origine is Tom Kha kai  de welbekende noodle soep met kokosmelk en kip. De basis is een verse groentebouillon met kokosmelk, citroengras en limoenblad. De kip hebben we vervangen door veel verse groentes en glasnoodles. In de korst gebruiken we kokosrasp en zwarte sesam.

Gewicht:
25 gram

Groentekroket

Een groentekroket gemaakt op basis van rode linzen en diverse groenten. Aan de basis van deze kroket ligt een smaakvolle groentebouillon. In de ragout verwerken we de rode linzen, diverse groenten en Vadouvan kruiden. Deze kruiden zorgen voor een iets zoete en toch ook pittige beleving.
Voor de panering gebruiken we blank paneermeel.

Gewicht:
65 gram

Groente bitterbal

Gewicht:
25 gram

Cheddar Balletje

Naast de gewone kaaskroket vind je in ons assortiment ook een vegetarisch cheddar balletje. Deze bitterbal is gevuld met een heerlijke huisgemaakte ragout waar versgeraspte cheddar doorgaat. We gebruiken de echte Engelse cheddar uit Wales, die krachtig van smaak is.

Gewicht:
25 gram