Private Label

Naast ons uitgebreide assortiment en de custom made kroketten & bitterballen bieden wij klanten ook de mogelijkheid om onder private label onze snacks af te nemen. Wij produceren de kroketten - en helpen eventueel met het ontwikkelen van een passende smaak, als daar vraag naar is. Daarna verzorgen we de verpakking, zodat je de snacks uiteindelijk onder je eigen merknaam kunt verkopen of aanbieden aan je gasten.

 

Unieke kroket of bitterbal onder eigen merknaam

Ons private label is uitermate geschikt voor food ondernemers die een unieke kroket of bitterbal willen aanbieden onder een eigen merknaam. maar door gebrek aan tijd en mankracht niet zelf kunnen ontwikkelen en produceren. Wij weten als geen ander dat dit proces heel arbeidsintensief is. En laat dit nu onze specialiteit zijn, dus we helpen je graag.

 

Het private label traject

In een oriƫnterend gesprek bekijken we samen of ons private label passend is voor je. We bespreken de receptuur en proeven het bestaande product, als dit er al is. Natuurlijk is er ook ruimte om je wensen te bespreken. Bijvoorbeeld qua budget of benodigde hoeveelheden.

 

Daarna gaan onze chefs aan de slag met proef koken en maken ze proefmonsters. Die proeven we samen om eventuele aanpassingen eenvoudig door te voeren in de tweede proef. Deze eerste proef bieden we gratis aan. Als er nog aanpassingen zijn en we een tweede proef maken, rekenen we daar een kleine vergoeding voor.

 

Private label product.

Als je tevreden bent over de uiteindelijk smaak, maken wij een passende offerte. Zodra deze akkoord is, start de productie. We verpakken de kroketten ook naar jouw wens. Zowel klein als groot is mogelijk. En dan is het zover. We leveren je private label product. Heb je nu geen ruimte om alles op te slaan? In overleg is opslag in een vrieshuis optie.

 

Wil je meer weten en de mogelijkheden bekijken? Neem vandaag nog contact met ons op.